Feber?

Va ska de här nu vara bra för?? jag har kännt mig trött och frusen typ hela dagen.. och ja.. ? tydligen är det feber som spökar:( Fan jag har inte tid elle lust med att ha de visserligen är det väl inget man vill ha men ändå :P :(

men jag ska försöka att ha en rolig kväll iaf :) så nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen, så att jag hinner bli klar med mig själv och med maten innan simon kommer hem :)

Önska mig lycka till !!! :)
  
                                                                                                                                                           
/ Emilie

De bor en liten nörd i oss alla

Jag tror att de bor en liten nörd i oss alla ,en lite hemlighet om något som kan vara töntigt men som ändå  tycks känns lockande.
En av mina små närdiga "Nöjen" är att titta på disney film :D hahah I löööve it.

 själv ska jag ta och titta på Ringaren i Notredam eftersom att det inte finns någe annat vettigt att göra hahah

åå vad jag blir less

Å Vad jag blir less på folk som säger att dom ska höra av sig men inte gör det...
Jag pratade med mamma tidigre då sa hon att hon skulle ringa när hon komin till stan men de gjorde hon ite så nu sitter jag hemma själv och har förjävla tråkigt...........................


Inställt

De vart ingen tripp till Lit idag....Mamma är på väg in till stan med Ylva,Leo och Douglas så jag får helt enkelt träffa dom på stan ist :) jag vet inte vad dom mer har för planer kanske ta en fika,  eller hitta någe snyggt att införskaffa ;)

Höres senare :)
 Kramar

/Emilie

Mys vid stranden


        
         Visst ser det gott ut ? :) det är Simon som vart mäster kocken ;)


Simon bjöd mig på en glass vid stranden som efterrätt :)
Mysigt va det :)              Älskar dig!!  ♥


Hem till mamma

Hej svejs :)

Nu har jag hunnit slänga i mig lite fil och flingor, Ska ta och packa in mina lådot i bilen och bege mig mot lit där mamma och lilla kurren väntar... :)
Jag och mamma ska rensa ut lite "SKIT"! idag..

Ikväll blir de party :) roligt värre!!  Vi SKA ta oss ut på krogen idag . De får inte sluta som förra gången då jag inte mådde så bra och fick ett hack i pannan på köpet haha :P

Jag tror det kommer bli en super rolig kväll  med lite singstar och trevligt sällskap :)

/Emilie

Ljusen har kommit:)

Jag och Simon har vart lat idag vi har legat på soffan nästan hela dagen hehe.. men vi han ner en sväng på stan jag tittade på "min bikini" men jag vet inte om jag vill ha den jag har sett en annan oxå hihi ; ) och vi hittade en t-skirt till Älsklingen :) ,
Vi åkte till Simon´s föräldrar och lånade grillen så vi åt grillat med strips och bea till middag :) smaskigt va ,SImon är en riktig grill mästare;) De va även simon som stod för en riktigt god efterrätt :) de vart glass nere vid sjön :) mysigt va det att sitta där nere i solen.

Mina ljus från party light har oxå kommit idag eller ja kanske inte bra mina men de va mycket att packa upp och sortera och titta så att jag fått allt men.. som tur var så va allt med :)  hihii. de är bara att köra utdom nu så är det klart :)

lägger upp bilder imorron från dagen jag orkar inte nu eller ja rättare sagt jag måste titta på hockeyn nu ;) :P  innan jag ska sova.

nattinatti
 
/Emilie

Fin dag

Nyss urkommen från duschen. det va härligt att ta en riktigt lång dusch för ovanlighetens skull, vädet ute är soligt och fint så det ser ut som att det kan bli en härlig dag.Simon är ledig idag så vi får se vad vi hittar på om det blir någe mysigt :)

ska göra mig i ordning nu men uppdaterar lite senare om vad som hänt

/Emilie


Muffins


Pysslar dag

Idag har jag hunnit med ett och annat... tittat på tv innan farmor kom förbi en sväng och hälsade på :) hon hademed sig munkar som vi smaskade i oss. Sen hjläpte hon mig med mitt enorma diskberg så nu ser det riktigt fint ut i köket:)

Har strosat en sväng på stan med martina shoppade ett par tights på bik bok de va allt jag hittadeäven en bikini som jag och simon ska spana in imorron :)
jag har även hunnit med att baka muffins med hallon och choklad som jag hoppas har svalnat :) ska titta på film med min raring nu :)♥ hihihi

Lägger upp bilder på mina muffins senare :)

/Emilie

Kvälls fika

Nu har jag tagit mig lite kvällsfika :) eller rättare sagt jag och Simon det blev rostade mackor med päron dryck :) Smaskens va de :)

Snart ska vi ta och sussa
nattit natti


Singstar ABBA


Filmkväll

Simon är med Niklas ikväll så jag passar på att åka till Martina och titta på film:) lika mysigt som vanligt .p
vi tittatde på låt den rätta komma in .. den va lite seg och  hade ett konstigt slut, men annars var den bra hihi

Jag fick föresten en överaskning/pressent av Simon idag bara för att jag vartit så  duktig med matten och för att jag är så underbar :)♥
Jag fick några ledtrådar: de är något som  jag vill ha,som jag kan änvända den kan blandas med bananer, de kan va ringsignal, och de ser ut som guld men de är inte guld va kan det vara ???

ABBA singstar lite långsökt med en del av ledtrådarna jag fattade ingenting förens jag såg förpackningen då ramlade poletten ner.. hheeh :)

nnu ska jag vara social med Martina och Johan jag har tjuvlånat hennes dator

/Emilie

Gwaahh

Jag har tyvärr inte hunnit uppdatera dom senaste dagarna men här kommer en liten snabb update:
Lördag jobbade mellan ´7.30 till 12 åkte hem till mamma,gjorde matte och kramades med mys kissen :) va bjuden på middag hos simon´s föräldra de va gott :) gjorde ännu mer matte

Söndag: jag jobbade då med men bara 11-14 hade en ledsagning så jag fick vara ute i det härliga vädret med "brukarn"
 och hunden vi åt glass,solade och spelade boul, åkte till lit åter igen :) gjorde ännu mer matte sen åkte vi till simons förälrar igen men denna gång köpte vi med pizza :) mums vad gott det va, sen gjorde jag lite mer matte
                 Tog en damglass som variation men de va inge god haha :P
Kurren ligger och myser
i buskarna


ja interssant helg eller vad? ne kanske inte men men så såg den ut iaf :P
Är föresten klar med matten nu ska bara lägga in provet på datorn och skicka iväg, så nu måste jag iväg och duscha och göra mig i ordnig



/Emilie

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från jobbet det gick väldigt bra:) de va faktiskt tro det eller ej men roligt att jobba...
När jag kom hem satt Jessica och Zandra utanför porten
Vi spelade lite singstar och fikade de va trevligt :)
                                                                                                                                          

nu ska jag gå och sova har fått en sån jäkla huvudvärk..:S men men hoppas den går över tills imorron då jag börjar jobba 7.30
nu ska jag få lite massage innan jag somnnar av hjärtat :) ♥

natti natti

/Emilie

Jobba

För ca:1 timme sen ringede min mobil när jag satt nere på stan med Angelica och åt en glass...
de va chefen som undrade om jag kunde jobba i kväll.. och jag tackade givetvis ja.. eftersom att Simon jobbar ungefär lika länge som passet håller på + att jag är i behov av pengar
Så nu ska jag slänga i mg lite mat rester av makaronipuddingen blir det.. sen är de baraatt byta om och gå iväg då jag ska börja kl 17 och sluta 22
höres senare när jag kommer hem eller imorron :)
önska mig lycka till!!

/Emilie

Vill ha

ÅÅ dom e ju bara för söta vill ha en av dom de är korsning collie och labrador 
som finns i timrå jag får övertala simon :) dom är levarans klara v 20
 

Ensam

Idag verkar det som att jag ska vara själv hela dagen och kvällen :( alla jobbar eller ja kanske inte riktigt alla men : Simon, Mamma och Martina gör det så jag får väl bulla upp mig i soffan själv ikväll och titta på talang eller någe hehe..
Kanske köper mig någon god chokladbit och smaskar på :)


                                  

Överakskning

Jag får lön den här månaden :) hurra!!  fick min löne spec idag :) chefen har fått in min T3:a trots att jag inte lämna in den så jag får 2677 kr i län haha inte mycket men med tanke på att jag pluggat ihjäl mig så är det iaf bättre än ingenting :)
En välbehövd överaskning så är när man sitter och sliter med matten.

/Emilie

mys med katten

jag har vart i lit idag och myst med mamma och kurre vi satt ute i den sköna solen och åt lite glass och löste korsord :)





Kurre lika söt som vanligt


Godaste glassen!! :)


Skit Skraj

När jag kom hem från lit fann jag till min förvåning min älskade i köket jag trodde att han slutade en timme senare än vad han egentligen gjorde hehe... de började med att jag vart skit skraj när jag låste upp ytterdörren och hörde en en röst in i från lähenheten.. jag tänkte Fan glömde jag stänga av radion... men de vart tyst en stund, och precis när jag skulle klä av mig så kommer de ut någon från köket.... de va simon :) de va tydligen jag som var helt ute och cykla han slutade 17.50 och inte 18.50 så jag kunnde inte överaska honom med min goda mat ;)

nu har vi iallafall ätit kyckling i ungnen,ris och currysås de va smaskens :) Ska iväg till odensala nu så att Uffe kan hjälpa mig med det sista på matten..

/Emilie

Badet

Igår tillbringde jag och Simon nästan 4 timmar på badhuset med Martina och Johan. :) men trevligt var det vi simmade åkte rutchkana och lekte som om vi va bran på nytt haha :) Själv tycker jag om att sitta och mysa i den varma bubbelpoolen hihi :)

Väl hemma hade vi tvättstugan som vanligt :P hhaha.. men de är skönt när det inte hinner bli så mycket tvätt.. Jag Pluggade... så som alla andra dagar matte de gick väl lite sisådär men de ska ju vara klart tills på fredag.. hehe :S
Jag får ta och lägga på ett extra kol idag om jag ska hinna. 
 
Nu ska jag och packa in mig i bilen och åka hem till mamma i lit ta en liten promenad i det underbara vädret och givetvis plugga Matte.. funderar på om jag ska göra det ute:)

/Emilie 


Makaronipudding

Å vad jag känner mig duktig :) just nu ligger min makaronipudding i ungnen och gonar sig :) de är bara 20 min kvar nu sen får jag smaka på den :)
Lägger upp en bild sen när den är klar

Funderar på om jag ska baka något mer bara för sakens skull men då måste jag springa på affären... hmm
men jag vet att simon skulle bli väldigt glad om jag gjorde de :) men men jag får se om jag orkar och har tid idag eller om jag får överaska honokm någon annan dag ;) hihi

/Emilie

Vilket liv ?

Imorse när jag satt ner kurad i min mysiga soffa, under täcket  tänkte på vad jag ska göra idag?...
hmm.. efter jag fundreat lite kom jag på FAN !! den där jäkla matten måste göras.. orkade inte göra något igår :P så  det innebär att jag måste göra extramycket idag :( hehe  blää. de är så sjukt tråkigt


Vilket liv är inte de då sitta hemma i sin ensamhet hela dagarna och plugga matte.
Det finns nog inget tråkigare liv haha

/Emilie


nu är de rent

igår tog jag och simon oss i kragen och storstädade hela lägenheten.. Vi dammsög,torka golven  och dammtorka .. hehe
men vi han även med att rensa ut lite skärp så nu ser de faktisk ganska så fint ut här hemma :) jippi

Idag så har jag vart lat har inte gjort någe vettigt än, har bara titta på tv och pillat lite här vid datorn.:P .Ja borde plugga lite matte idag.. men de är väl det ända som jag MÅSTE  göra, om jag ska hinna färdigt den här veckan.
Ne nu ska jag ta och ringa till chefen och höra hur det blir i sommar om jag får jobba eller om jag ska söka annat jobb
höres sen

 /Emilie

kanske de värsta som finns

Är inte matte då tråkigaste som finns ´? de tycker iallafall jag.
sitta hela dagarna och ödsla onödig värdefull tid på något som är så tråkigt ??
men men.. de måste ju göras så..... vad gör man inte . har sökt syrra till hösten och hoppas att jag kommer in nu när jag tagit mig i kragen och läst matten..

ne nu måste jag fortsätta 
 
/Emilie

LAT JAG

Jag är så lat att jag glömer att skriva några inlägg haha:P
 
Skärpning nu får jag ta att ta mig i kragen..


Snart är det dags

Idag har det vart fullt upp med att fixa inför imorgon..
Har vart på lillänge och införskaffat det nödvändigaste som behödes.. nämligen skavsårs plåster haha.. är lika bra att sätta på i förväg, för jag vet att jag kommer att ha sjukt ont i fötterna imorron kväll, då jag har sprungit runt i högklackade skor hela dagen... får se om det blir någon dans ;) (För den som inte vet så ska min mamma gifta sig imogon.:) )
När jag och älskling va klar uppe på lillänge kom vi att tänka på Shit!!! vi har inte köpt någon pressent heheh.
Vi tog bilen ner på stan och yrade in och ut genom alla affärer innan vi beslutatde oss för att dom skulle få pengar.(Tråkigt kanske men vad ska man göra när dom har typ allt ?? :P)

Vi han även med att avnjuta en härligt god glass i solen innan vi åkte hem:)

nu sitter jag har och väntar på att naglarna ska torka så jag kan få gå och sova :) hihii men dom vart inte så bra som dom brukar men dom får duga jag orkar inte göra om allt...


Åå äntligen

japp då var det klart då :) hihi
den där jäkla matten som har tagit mig en hel värdefull dag att göra. Men nu är det första uppdraget klart och det går inte att beskriva med ord hur skönt de känns. Men men.. jag får ta igen min förlorde tid imorron hehe jag och simon ska upptidigt och tvätt, vi har tvättstugan kl 07.00 när man är ledig ja det är inte klokt. men men..
 man måste ju ha rena kläder för vem vill gå runt och lukta gammal svettbomb ?  ja inte jag iallafall. 
Nu ska jag åka iväg och köpa mig lite välförtjänt godis :) 

kram

Äntligen en ny blogg

Äntligen har jag tagit mig tid att  fixa mig en ny blogg:) va så sjukligt less på min gammla på wblogg.se  så sjukt ful hahah
Men hade jag inte haft Simons hjälp hade jag aldrig blivigt klar med den här heller:P jag är liksom typ sämst på html kodning och sånt. och även om den här bloggen kanske inte är helt färdig så känns de bra mycket bättre :) och är lite mer ... hmm ja vad kan man säga  jag :)
Ne nu har jag inte tid att skriva någe mer jag måste sätta mig ner med matte boken ett tag till jag måste göra färdigt mitt först uppdrag i kursen idag blää vad tråkigt.


RSS 2.0