På väg


Kyssvänligt

Få snygga och kyssvänliga läppar!
Genom att regelbundet peela bort dödahudceller :)

själv använder jag Mary kay lip mask sjukt härlig :)
Efter peelingen smörjer jag med försvarets hudsalva.


Mot sherwoodskogen a

Idag bär de av hem till Östersund :) hoppas på en mysig helg. Jag ska passa på att mysa med min lilla Roxy :). Ikväll blir de även förhoppningsvis lite party :).

Ma råkes ;)


Tjejerna

Har faktist tre tjej favoriter :D










'

Lyssna oh njut :D

Idol



Min två killfavoriter i årets idol :D

Vardagsmys

Hittat otroligt nog biblioteket här i Luleå :) och den bok jag var ute efter var naturligtvis utlånad:p men jag är inte dummare än så att jag lånade om 3 fotoböcker av scott kelby som jag visserligen läst en gång tidigare men det är ju aldrig fel att läsa om :) så nu ska jag mysa ner mig i soffan med coca cola och naturgodis och läsa :)


Könis??

I bilen påväg hem från min lilla shopping runda råkade jag höra på radion att Gonorré ökat kraftigt.
De diskuterade att just den sjukdomen känns lite föråldrad haha :P och att klamydia och herpes känns lite mer modern, haha vilket jäkla samtal egentligen.

Men alltså egentligen hur svårt kan det vara att INTE ha oskyddat sex med första bästa man möter på gatan :p inte för att jag ska vara någon moralkärring men ja menar man kan väl åtminstone skydda sig, och de gäller inte bara unga utan det är faktiskt många äldre som bara ligger runt oskyddat också haha.


Visserligen kan ja förstå resonemanget för stunden med oskyddat sex. För jag menar vem äter kola med pappret på ? :P haha. Men att det kan nog vara bra att tänka på vad följderna kan bli ;)

För er som inte vet vad Gonorré är kommer här lite fakta ;)


Allmänt


Gonorré är en könssjukdom som orsakas av bakterier, så kallade gonokocker. Om man får rätt behandling i tid blir man frisk. Det vanligaste sättet att bli smittad är att utan kondom ha munsex eller vaginala eller anala samlag. Det är viktigt att få behandling med antibiotika snabbt för att slippa följdsjukdomar och komplikationer, framförallt för kvinnor som kan få svårt att bli gravida efter en obehandlad gonorréinfektion. Om man är gravid och har gonorré som inte behandlas, kan barnet smittas under födseln.

Man smittas inte genom handslag eller användning av till exempel samma handduk eller toalett som någon som har gonorré.
Om man misstänker att man har fått gonorré måste man genomgå en undersökning. Man får inte ha sex förrän man vet att man är smittfri.

Symtom


De flesta män som smittas med gonorré får symtom, medan många kvinnor inte får några besvär. Symtom på en gonorréinfektion kan vara att
• det svider när man kissar
• det kliar i urinröret
• man har variga flytningar från urinröret
• man har flytningar från ändtarmen. Kvinnor kan dessutom få flytningar från slidan och blödningar mellan den vanliga mensen. Om man får en allvarlig gonorréinfektion kan man dessutom få feber, värk i magen eller i lederna. Män kan också få värk i pungen.

Behandling


Om man har gonorré får man en engångsdos med antibiotika på en läkarmottagning. En allvarlig infektion kan göra att man behöver vårdas på sjukhus.

Torsdag

En typiskt vanlig dag då de egentligen inte står nått Speciellt på schemat, men jag hade tänkt försöka leta rätt på bibliotek här i Luleå och se om man kan hitta lite skön läsning :) att köpa en ny mascara måste också göras så jag slipper se så blek ut ;) hihi. Nu ska jag äta frukost och kolla på Nyhetsmorgon har ja tur dyker mina gamla klasskompisar Micke och Mattias som ska tävla i yrkes vm.


Godiiiiiis

Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev när jag hittade denna hylla på Ica kvantum här i Luleå. :) de är ju så sanslöst gott !!!!!!!


Wordfeud

Jag tycker wordfeud är galet kul vill ni spela med mig adda emmiipeemi :)


Promenad..

Tog mig en långpromenad på ca 1 timme kyligt och friskt:) härligt härligt. Nu blir de Pitepalt till lunch, ta ett varmt vad och ha lite hemma Spa, och kika på Gustavsson 3 trapper innan hjärtat kommer hem ;) hoppas ni också får en härlig dag:)


Ojoj

Nu kankse de händer grejer mer får ni inte veta ;)

The cribb

Funderat lite på om jag ska lägga upp lite bilder på hur vi bor just nu :)

Måste dock städa lite oxå innan ja törs ta någon blid och lägga upp så de blir nog morgondagens projekt :)

Till helgen åker vi förresten hem till Östersund en sväng och då ska jag mysa med min GOSA !! :D

Kanske hinns det med en liten fika med mamma också :)


Besvikelse

FY FAN!!!! man kan ju bli besviken för mindre :s var på Ica MAXI storheden idag och handlade en del. Bland annat skulle jag köpa äppelmunkar och ha som fika ikväll.
Kom hem åt middag och dukar fram munkarna lagom till lite film. Tar en tugga på munken och inser att de är VANILJ!!!!! what!? ja skulle ju ha äpple INTE vanilj, så någon har alltså vart klantig och satt vaniljmunkarna där de står äpple eller tvärt om. men men vart iallafall galet besviken övet att det var vanilj men den gick ju och äta iallafall ;D 


Aco spotless

Jahapp då provar jag något nytt igen :) denna gång vart de två produkter från aco spotless serien.
Det blev en face wash och en toner. dagkrämen jag valde kommer ifrån aco young och doftade betydligt mycket godare än spotless produkterna.  nästa gång faller nog köpet på produkter ur den serien istället :)


Förnyelse

Funderar på om de kanske är dags för en ny header, kan ju kännas lite inspirerande med någott lite fräschare  :)
Så de kommer väl att dyka upp inom en framtid ;)



Hade tänkte gå ut och fota lite idag men som vanligt så har väder snubbarna fel så istället för sol och 13 grader är det SPÖ REGN och blåst :/

Då kör vi igen..

Ja de kanske är på tiden att jag ger det här med bloggande en ny chans, så nu kan alla ni där hemma få lite koll på vad som händer här uppe i norr :D


RSS 2.0