17 December

Nu är dom sista julklapparna definitivt klara! :) SKÖÖNT!!
Å det snöar som en gud UNDERBART!!!!!!!:D vill ha mer mer mer.:)

Har även haft symtom seminarium idag vilket var helt ok.. hehe då det bara var att skriva om symtomet och lägga in det i diskussionsforumet...GÖTT!!!
Har till och med hunnit hem till mami och kokat knäck samt tagit ett varmt och skönt bad medans snöstormen härjade utanför fönstret.
For till stan och möte upp hjärtat för vi tänkte gå ut och äta MEN det var ju bara att glöma då alla resuranger va smockfull även fast klockan bara va 18.. hmm skumt och sjukt tåkigt iallfall. men middag fick vi :D en Smarrig kebabrulle från pizzeria Oden nom nom :)

nej nu ska jag sluta prata strunt och kika till mitt knä som vart köttat igår på träningen. Så ja jag ser lite ut som en regnbåge idag lite gul,rosa,lila,blå,röd och grön ;) höhö

Dagens avsnitt av Sune:


Fy fy

ibland har man bara så mycket i huvudet....

Här händer det inte så mycket intressant.. plugg plugg plugg.. och ja det är väl typ så mitt liv ser ut nu fram tills april då det lugnar ner sig igen.. trots att det är tufft så gillar jag det. då det är sjukt intressanta kurser och man känner verkligen hur man utvecklar sitt sätt att tänka och se på saker.. nog om detta

Snart är julen här åååå det är nog den mysigaste tiden på året. och det bästa av allt är att jag och hjärtat är lediga hela julhelgen tillsammans då dom inte jobbar röda dagar på hans nya jobb :D hihi så vi ska mysa hemma hos våra föräldrar och svulla MASSOR!!!! med mat då jag skulle behöva lägga på mig lite späck som den elaka parasiten har fått mig att tappa XD
Dock upptäckte jag just att jag gått upp till ca 42.4 kg och Bmi på 18.64 :D så de är på godväg att komma upp till ca 45 så mitt bmi är runt 20 :)

här får ni alla sune avsnitt som jag inte lagt ut :)




10 december

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering.

bloggen har liksom hamnat lite i skuggan, när jag har haft en massa plugg. men men nu är iallafall vårdpedagogiks kursen över det känns SÅÅÅÅÅ SKÖNT!!!! :)

Då är det bara att fixa läkemedelsberäkningstentan idag så känns allt perfekt.

Efter tentan ska jag på middag hemma hos mamma <3 innan idolfinalen drar igång:). sen drar jag mig nog mot staden igen och hämtar hjärtat som ska på julbord:)

I helgen är jag visserligen ledig från allt plugg men jag har en MASSA annat som ska göras :) så som Ikea!!! knäckkok (igen ;) ) pepparkaksbak och Adventsfika för mina och hjärtats föräldrar på söndag :)

Men jag ska försöka lägga in dagens avsnitt av sune ;)

Här kommer iallfall dom missade :)

Trevlig helg!!!













7 December

Inget nytt på tapeten.. parasit äcklet verkar inte vilja ge sig. idag är en sån dag som ja får tillbringa på toa.. haha :P kanske inte så intressant men men.. är iallafall döhungrig men allt jag äter idag gå bara rakt igenom..:( har provat med fil,fiskbullar,kokt ägg och macka men de funkar inte. är skapligt less..

snart ska jag iallafall trotsa min mage och fara iväg på träning, inte för att jag tror jag kommer orka haha. men jag kan iallfall titta på. är så trött på att sitta här hemma och mögla och låta kilona rasa av, p.g.a denna hemska parasit.:P

Nee nu ska jag sluta gnälla och ge er dagens avsnitt av Sune :D


Ett litet tips...

Nu i början på vintern,eller rättare sagt hela vintern. så får iallafall jag fruktansvärt torra händer, men jag har ett bra tips!

Smörj in händerna med den fetaste hudkrämen du har, själv så anväder jag Mary kay, extra emollient night cream ifrån kitet satin hands. och sen sätter jag på mig ett par tunna vantar över natten.

bilden är lånad från Mary Kay.se  Där kan du hitta olika produkter, samt vart din närmaste mary kay konsult finns, eftersom att detta inte går att köpa i butik.

Ha en trevlig måndag :)


6 December


5 December

5 december och andra advent. Det är helt sjukt vad fort tiden går. i helgen har jag spenderat tillsammans med min mami:) , medans hjärtat är ute och åker lite båt.
Han kommer hem någon gång vi 12-1 tiden i natt, jag längtar <3

Just nu fördriver jag tiden med lite julbak;) lussebullar och knäck. muma!!!!! :D

Sen ska jag ha lite hemma spa med mig själv, just nu sitter jag med hårinpackning som ska få sitta i några timmar, =) innan, det är dags för ansiktsmask,nagelfix,raka benen och som avslutning smörja in mig i mitt nya bodybutter från the body shop, med doft av mandarin för den lilla extra juliga kännslan ;)

hoppas att ni oxå får en bra kväll:) nu ska jag gå och baka ut min lussedeg, så kan ni njuta av dagens avsnitt  Sune :D



4 December


Kallt, kallt, kallt

Idag är den en kall dag - 20 brrr... undrar om min lillabil vill starta idag annars så får jag nog lov att åka buss.

För att idag är det julmarknad på jamtli och den kan man inte missa :). sen att min lillebror står med sitt UF-företag är ju spännande för jag har ingen aning om vad dom säljer för något haha..


I helgen så blir de tidsinställda inlägg för juklalendern då jag inte vet om jag har tid att blogga:)

Ha en trevlig helg =)


3 December


Bajsparasit..

Jag säger bara en sak Fy fan!!!! 

Att behöva stå ut men denna äckliga lilla parasit, det är nog de värsta jag vart med om, att ha feber, illamående och ständigt en krampliknade värk i magen.. nee jag står fan inte ut längre.

Man blev ju inte direkt gladare när man får höra att man kan behöva koka vattnet ända till nästa år.. :s kokat vatten smakar skit för er som inte vet.

Men som tur är har jag lilla mamma som har "rent"vatten hemma så jag och hjärtat har hämtat 11 liter vatten höhö..... så jag kanske överlever detta ändå..

och för er som inte vet vad det är för en jävla parasit vi har. så kan ni läsa lite här.


Ha det bra så länge =)

2 December

Då var det dags för avsnitt 2.


1 december

Eftersom att julkalendrarna som går på tv:n är så fruktansvört dålig så tänkte jag ha mimn egen julkalender:)

Nämligen sunes jul



Ha en mysig kväll alla :) nu ska jag återgå till pluggandet.


RSS 2.0